Komentář, na který odpovídáte

09. 01. 2009 - 14:11
 

mona: Ty bramboráky ti závidím. Zatím nejlepší, jaký jsem jedla, byl plněný tvarůžkama s megavelkou zeleninovou oblohou. A máš pravdu, doma to nikdy nikdo neudělá tak jako v hospě. A ta zelenina byla vážně skvělá. Abych pravdu řekla, většinou jídlo hodnotím podle oblohy. Okurčičky, rajčátka, paprika a hlavně zelí!!!! Miluju zelí jako oblohu a fazole! Bože, o tom bych měla nejspíš napsat článek. Teďka jsem totiž úplně posedlá fazolemi z plechovky. V salátu, v pitě, v těstovinách, všude!
Jsem se trochu nechala unést ...

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Bramborák na sto způsobů